Με ιδιαίτερη χαρά, λάβαμε τα αποτελέσματα των διπλωματικών εξετάσεων του Γ΄ έτους του Υπουργείου πολιτισμού!

Όλοι μας οι σπουδαστές πέρασαν τις εξετάσεις!

Συγχαρητήρια στο τρίτο έτος της σχολής μας για την μεγάλη, την απόλυτη επιτυχία στις τελικές εξετάσεις! Μετά από δύο δύσκολα χρόνια, που μπήκαν στο δρόμο μας κάθε είδους εμπόδια και με την πίστη μας να κλονίζεται μέχρι και την τελευταία στιγμή φτάσαμε επιτέλους σε ένα αποτέλεσμα που ξεπερνάει τις πιο θερμές προσδοκίες: 28 σπουδαστές, το σύνολο του τρίτου έτους παίρνουν το πτυχίο τους έχοντας περάσει με καλή βαθμολογία στις εξετάσεις της υποκριτικής και του χορού.

Κάποιος που διαβάζει αυτές τις γραμμές δύσκολα θα μυρίσει την απόγνωση που σας κυρίευσε σε στιγμές, μπορεί να μην του έρθει η γεύση από τα δάκρυα σας και σίγουρα δεν θα σκεφτεί ότι όλοι σας θελήσατε να τα παρατήσετε ξανά και ξανά. Κάποιος που διαβάζει αυτές τις γραμμές δεν θα βάλει στο μυαλό του την απίστευτη δύναμη της θέλησής σας, την αυταπάρνηση για να φτάσετε εδώ και τον μόχθο, τον σωματικό, πνευματικό και ψυχικό μόχθο που χρειάστηκε. Κι αν κάτι σας αξίζει πέρα από το αποτέλεσμα των εξετάσεών σας, είναι ένα γενναίο ΜΠΡΑΒΟ για το χαρακτήρα και τη δύναμή σας. Τώρα κανείς δεν μπορεί να σας τρομάξει! Τώρα κανείς δεν μπορεί να σας λυγίσει γιατί έχετε μάθει να παλεύετε και να φτάνετε στον σκοπό σας!

Το σύνολο των καθηγητών σας και η διεύθυνση της σχολής σάς συγχαίρουν και δηλώνουν από εδώ ότι είναι υπερήφανοι που ήσασταν φοιτητές της Τεχνών Εκατό.

Σας ευχαριστούμε που ήσαστε μαθητές μας.

Για ότι χρειαστείτε η σχολή σας είναι εδώ