Η νέα σχολή υποκριτικής, Τεχνών Εκατό επί της Ακαδημίας 100 στεγάζεται στον τρίτο όροφο ενός ιστορικού κτιρίου της Αθήνας.

Το «Μέγαρο Έβδομης Τέχνης», φιλοξενούσε από τη δεκαετία του 1960 πολλές από τις πιο γνωστές για εκείνη την εποχή εταιρίες παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών, αντιπροσώπους ξένων παραγωγών, σωματεία εργαζομένων καθώς και πλήθος άλλων σχετικών επιχειρήσεων.

Από τη στοά Πανταζοπούλου του Μεγάρου, γνωστή και ως «στοά Χόλυγουντ», έχουν περάσει οι πιο γνωστοί ηθοποιοί της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου και πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα για πλήθος ταινιών.

Στο μαρμάρινο μπαρ στον τελευταίο όροφο του κτιρίου πραγματοποιούνταν συναντήσεις των μεγαλύτερων ονομάτων της έβδομης τέχνης, όπου έκλειναν συνεργασίες που διαμόρφωσαν το κινηματογραφικό τοπίο εκείνης της περιόδου και αποτέλεσε εξαγώγιμο καλλιτεχνικό προϊόν επαναπροσδιορίζοντας την θέση της χώρας στον παγκόσμιο καλλιτεχνικό χάρτη.

Με τη ίδρυση της λειτουργίας της σχολής στον τρίτο όροφο καθώς και την αναδιαμόρφωση των χώρων της στοάς από τους αρχιτέκτονες Γιώργο Γαβαλά και Γιάννη Μουρίκη, το «Μέγαρο Έβδομης Τέχνης» θα γίνει ένας τόπος πολιτισμού που θα στεγάσει τα όνειρα νέων καλλιτεχνών σε μια εποχή που τρέχει με «μεγάλες ταχύτητες» και βλέμμα διαρκώς στραμμένο προς το μέλλον.