Ο Όμιλος Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης D GROUP δημιουργήθηκε από ανθρώπους με όραμα και αξίες, αλλά και με πλούσια εμπειρία, ικανούς να σταθούν αρωγοί σε όλους αυτούς, ανεξαρτήτως ηλικίας, που αναζητούν τα απαραίτητα εφόδια, για να χαράξουν το μέλλον τους. Αυτούς που θέλουν να υλοποιήσουν τα όνειρά τους. Να υπηρετήσουν την επιστήμη που τους γοητεύει. Να ασκήσουν την τέχνη που τους εμπνέει. Να πιστοποιήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους.

Ο ιδρυτής του Ομίλου, Δρ Δημήτριος Δερπάνης, με την εμπειρία του απόλυτα επιτυχημένου εγχειρήματος της Unicert, τολμά να υλοποιήσει το νέο του επιχειρηματικό σχέδιο, να δημιουργήσει τον Όμιλο D GROUP και να τον οδηγήσει στην κορυφή. Η ομάδα που υποστηρίζει το νέο ξεκίνημα αποτελείται από 77 παλαιά και νέα δοκιμασμένα, έμπειρα και αξιόπιστα στελέχη, ικανά να κερδίσουν και αυτό το δημιουργικό στοίχημα.

Οι δραστηριότητες του Ομίλου D GROUP εκτυλίσσονται σε δύο Campus, συνολικού εμβαδού 3000 τ.μ. Το πρώτο Campus βρίσκεται Ακαδημίας 98-100, στην πλατεία Κάνιγγος, ενώ το δεύτερο Campus λειτουργεί στο νέο κτίριο της οδού Ρεθύμνου 1Α, δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο.