Σεμινάρια / Υποκριτική
Brief info
Βιογραφικό

Ο Γιώργος Καραμίχος είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης και καθηγητής υποκριτικής. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου και της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Το 2012 έλαβε υποτροφία Fullbright ως εξαιρετικός καλλιτέχνης και παρακολούθησε το πρόγραμμα υποκριτικής στην Ακαδημία Stella Adler στο Λος Άντζελες. Ως ηθοποιός έχει ερμηνεύσει πλειάδα πρωταγωνιστικών ρόλων σε περισσότερες από 40 παραστάσεις θεατρικών έργων του αρχαίου ελληνικού δράματος, του ελισαβετιανού θεάτρου, της ρωσικής, αμερικάνικης και ευρωπαϊκής δραματουργίας. Έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 40 ταινίες και 18 τηλεοπτικές σειρές. Από το 2008 μέχρι σήμερα έχει σκηνοθετήσει 15 θεατρικά έργα σε μεγάλα θέατρα της Αθήνας, ενώ έχει μεταφράσει θεατρικά έργα από τα ισπανικά και τα αγγλικά στα ελληνικά. Διδάσκει υποκριτική για τη σκηνή και την κάμερα τα τελευταία 18 χρόνια στην Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ τα τελευταία χρόνια έχει θέση τακτικού καθηγητή στην διεθνώς αναγνωρισμένη Ακαδημία Υποκριτικής Stella Adler στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Σεμινάριο υποκριτικής με τον Γιώργο Καραμίχο (17 και 18 Ιουλίου 2021)

 

O Γιώργος Καραμίχος, ηθοποιός, σκηνοθέτης και καθηγητής υποκριτικής – έχοντας διδάξει σε αρκετές σχολές στην Ελλάδα και με θέση μόνιμου καθηγητή στη σχολή της Stella Adler στο Λος Άντζελες- θα πραγματοποιήσει διήμερο σεμινάριο στις 17 και 18 Ιουλίου 2021 στη σχολή υποκριτικής ΤΕΧΝΩΝ ΕΚΑΤΟ.

Το σεμινάριο θα βασιστεί στις τεχνικές K-Zoo ( η τεχνική που έχει αναπτύξει ο ίδιος ) και Lucid Body. Το σώμα είναι η πηγή και ο καθρέφτης όλων μας των εμπειριών και των συναισθημάτων. Με αφορμή τα αρχέτυπα ζώων και οδηγό τα ενεργειακά μας κέντρα αναζητούμε εξελικτικές μορφές σωματικής έκφρασης που θα μας οδηγήσουν στη συγκρότηση ενός ρόλου, ενός χαρακτήρα, ενός ανθρώπινου πλάσματος, το οποίο είναι μοναδικό ακριβώς όπως και ο κάθε ένας από εμάς.

Το σεμινάριο συνολικής διάρκειας 12 ωρών απευθύνεται σε επαγγελματίες ηθοποιούς, σπουδαστές δραματικών σχολών και φοιτητές τμημάτων θεατρικών σπουδών με πρακτική κατεύθυνση.

Οι συμμετέχοντες θα επιλεγούν μετά από την αποστολή του βιογραφικού τους στο info@texnon100.gr  με θέμα ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΡΑΜΙΧΟΣ και το ονοματεπώνυμό τους. Παράλληλα Θα λάβουν εκτενές υλικό εν όψει και μετά το πέρας του σεμιναρίου.

Κόστος συμμετοχής: 80 ευρώ

Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Ιουλίου 11:00 – 17:00

Αποστολή βιογραφικών έως την 8η Ιουλίου 2021

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΛΟΓΩ COVID-19