Εφηβική Ομάδα Θεάτρου VELOS
Brief info
Βιογραφικό

Γεννήθηκε στα Τρίκαλα. Πτυχιούχος κοινωνική λειτουργός του Πανεπιστημίου Κρήτης, καθώς και απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών. Έχει εργαστεί στη Σουηδία σε θέατρο ατόμων με ειδικές ανάγκες (Umea Theatre Gruppen) καθώς και στη Βιέννη στο ψυχοθεραπευτικό κέντρο κατά του εθισμού (Verein B.AS.I.S.).
Στην Ελλάδα εργάστηκε ως βοηθός σκηνοθέτη για παιδικές και εφηβικές παραστάσεις καθώς και ως ηθοποιός.
Στο θέατρο έχει συνεργαστεί με τον Νίκο Καραθάνο, (Σαλώμη του Alessandro Stradella - Φεστιβάλ Αθηνών, 2015), τον ´Αργυρη Ξάφη και την Αμαλία Μουτούση, (Οιδίπους Τύρρανος - Μέγαρο Μουσικής, 2017) την Ιώ Βουλγαράκη ΤΣΕΧ-OFF (θέατρο Πόλη, 2016-2017) και Άφιξις (Μικρή Επίδαυρος, Φεστιβάλ Αθηνών 2017) με τον Θάνο Παπακωσταντίνου (Ηλέκτρα  του Σοφοκλή - Επίδαυρος- Φεστιβάλ Αθηνών 2018), με την Ελένη Σκότη (Με λένε Έμμα του Ντάνκαν ΜακΜίλαν - Σύγχρονο Θέατρο, 2018-2020), την Λίλλυ Μελεμέ  (Χοηφόροι  - Επίδαυρος - Φεστιβάλ Αθηνών 2020) και τον Γιώργο Παπαγεωργίου (Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι του Τένεσι Ουίλιαμς - Θέατρο του Νέου Κόσμου, 2020).
Παράλληλα συνεργάζεται με την Art  Cooperation (https://artcooperation.weebly.com) όπου διοργανώνει και διδάσκει  σεμιναριακούς κύκλους Θεατρικού Παιχνιδιού για δασκάλους πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και για παιδιά.

Εφηβική ομάδα θεάτρου VELOS