Υποκριτική - Αυτοσχεδιασμός
Brief info
Βιογραφικό

Γεννήθηκε το 1979. Σπούδασε στην σχολή σκίτσου Ορνεράκη (1998) και στην Δραματική Σχολή «Αρχή» της Νέλλης Καρρά (2002).Έχει γράψει 14 θεατρικά έργα όπως είναι η Κατσαρίδα και Μία Τεράστια έκρηξη  ενώ έχει διασκευάσει άλλα πέντε. Έχει σκηνοθετήσει 39 παραστάσεις στο Εθνικό Θέατρο, Θέατρο του Νέου Κόσμου, Θέατρο Τέχνης, Φεστιβάλ Αθηνών, Skrow Theater, Πόρτα, Ακροπόλ, Βρετάνια, Γκλόρια, Βρυσάκι και σε άλλα θέατρα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, και σε ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.
Ως ηθοποιός έχει συμμετάσχει σε 23 παραγωγές με σκηνοθέτες τους: Ομάδα Blitz, Βίκυ Γεωργιάδου, Ελένη Γκασούκα, Θέμελη Γλυνάτση, Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο, Μαριάννα Κάλμπαρη, Peder Kirk, Γιάννη Μόσχο, Θωμά Μοσχόπουλο, Δημήτρη Μπογδάνο, Γιάννη Νταλιάνη, Αργύρη Ξάφη. Από το 2005 έως το 2010 έχει λάβει μέρος σε παραστάσεις για παιδιά που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία και ιδρύματα σε συνεργασία με το Θέατρο Νέου Κόσμου. Το 2008 τιμήθηκε με το βραβείο σκηνοθεσίας «Κάρολος Κουν» για την παράσταση Μόνο την αλήθεια. Το 2013 ίδρυσε με την ομάδα του το Skrow theater το οποίο διευθύνει καλλιτεχνικά έκτοτε με τον Σεραφείμ Ράδη.
  
 

Περιγραφή μαθήματος

Στο πρώτο μέρος των μαθημάτων ασχολούμαστε με αυτοσχεδιασμούς που στόχο έχουν την εξέλιξη της αντίληψης, της ετοιμότητας, της επικοινωνίας αλλά και την κατανόηση των βασικών δραματουργικών  στοιχείων που αποτελούν μια σκηνή, καθώς οι σπουδαστές μέσα από τους αυτοσχεδιασμούς προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο μονόπρακτο με χαρακτήρες, σχέσεις, πλοκή, ατμόσφαιρα.

Στο δεύτερο μέρος των μαθημάτων προσεγγίζουμε σύγχρονα κείμενα από το παγκόσμιο ρεπερτόριο με την μέθοδο του Sanford Meisner. Μέσα από μια σειρά ασκήσεων ανακαλύπτουμε και δουλεύουμε πάνω στις σχέσεις μεταξύ των προσώπων του έργου. Με την μέθοδο του Meisner οι μαθητές προσπαθούν να δομήσουν μια θεατρική σκηνή βασιζόμενοι στην επικοινωνία και στις σχέσεις των χαρακτήρων τους και να ανακαλύψουν πως τα στοιχεία μιας ερμηνείας είναι αλληλένδετα με την ερμηνεία του «συμπαίκτη» τους βασιζόμενοι σε αληθινές αντιδράσεις και οργανικές λειτουργίες.