Ο αγγελιοφόρος στον Ιππόλυτο του Ευριπίδη, η αφήγηση ενός περιστατικού είναι ο τίτλος του σεμιναρίου υποκριτικής με το Μιχάλη Σαράντη διάρκειας 16 ωρών που θα πραγματοποιηθεί τις Κυριακές 7, 14, 21, και 28 Νοεμβρίου (4 τετράωρα) στην ΤΕΧΝΩΝ ΕΚΑΤΟ.

ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 12:00 με 16:00

Έχοντας ως υλικό την αγγελική ρήση από τον Ιππόλυτο του Ευριπίδη, το εργαστήριο θα εξερευνήσει τρόπους προσέγγισης του κειμένου, κώδικες αναπαράστασης και εργαλεία αφήγησης μέσα από τη φωνή και το σώμα του ηθοποιού.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ηθοποιούς και σπουδαστές δραματικών σχολών.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 130 ΕΥΡΩ

Δηλώσεις συμμετοχής (μέχρι 1η Νοεμβρίου) στο info@texnon100.gr με αποστολή βιογραφικού.

*Οι συμμετέχουσες και συμμετέχοντες που επιλεγούν θα χρειαστεί να γνωρίζουν/έχουν αποστηθίσει (αφού τους κοινοποιηθεί) το κείμενο πάνω στο οποίο θα δουλέψουν.

Μιχάλης Σαράντης (βιογραφικό)

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Είναι απόφοιτος της Δραματικής σχολής του Θεάτρου Τέχνης. Το 2015 τιμήθηκε με το βραβείο Δημήτρης Χορν. Πρόσφατες παραστάσεις που έλαβε μέρος μεταξύ άλλων είναι οι Όρνιθες τους Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Νίκου Καραθάνου, το Όνειρο καλοκαιρινής Νύχτας του Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια,ο Αίας του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη και ο Οιδίπους σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά και η Ιφιγένεια η εν Ταύροις σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη. Στο σινεμά έχει συνεργαστεί με τον Σταύρο Τσιώλη,τον Ζαχαρία Μαυροειδή και τον Δημήτρη Μπαβέλλα και στη τηλεόραση με τον Πάνο Κοκκινόπουλο,τον Λάμπη Ζαρουτιάδη και τον Βασίλη Θωμόπουλο.