Η απλότητα στην κωμωδία : Σεμινάριο Υποκριτικής με την Ελένη Γερασιμίδου

Κυριακές 16, 23, 30 Ιανουαρίου και 6 Φεβρουαρίου 2022, 16:00 με 20:00

Η Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης ΤΕΧΝΩΝ ΕΚΑΤΟ θα φιλοξενήσει το σεμινάριο υποκριτικής με τίτλο «Η απλότητα στην κωμωδία» με την Ελένη Γερασιμίδου για τέσσερις Κυριακές τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2022.

Τα συμμετέχοντα άτομα θα προσεγγίσουν κωμικούς ρόλους που θα επιλέξουν τα ίδια (μονόλογοι χωρίς περιορισμό θεατρικού είδους) και θα εξερευνήσουν τις παρακάτω θεματικές/πρακτικές:

  • Αυτοσχεδιασμός γνωριμίας για τη σχέση του δυσάρεστου έως και τραγικού με το ευτράπελο έως κωμικό( πραγματικό ή φανταστικό γεγονός και η απόδοσή του)
  • Πώς ” διαβάζουμε” ένα κείμενο
  • Η σημασία των λέξεων
  • Τεχνικές κατανόησης
  • Χώρος, τόπος, χρόνος και άλλα πολλά που θα προκύπτουν από τις ανάγκες των ενδιαφερομένων σε συνδυασμό με την ενθάρρυνση που είναι η κύρια βοηθητική επιθυμία του εγχειρήματος.

Αναλυτικότερα πρόθεση είναι να καθορίσουμε την ουσία και όχι τον “ειδικό τρόπο” ερμηνείας του “κωμικού”, την αλήθεια και την όσο γίνεται αβίαστη προσέγγιση για όσο γίνεται καλύτερο αποτέλεσμα.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Όσες/όσα/όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν ηλεκτρονικά στο email: info@texnon100.gr το βιογραφικό τους μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2022 με τίτλο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΛΕΝΗ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΟΥ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κυριακές 16, 23, 30 Ιανουαρίου και 6 Φεβρουαρίου 2022

16:00 με 20:00

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 100 ΕΥΡΩ

ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ