ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ/ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ – ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Brief info
Βιογραφικό

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι αριστούχος της Ανωτέρας Σχολής Δραματικής Τέχνης Νέου Ελληνικού Θεάτρου Γιώργου Αρμένη. Ως ηθοποιός έχει εργαστεί στο Εθνικό θέατρο, το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, σε ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., καθώς και στο ελεύθερο θέατρο. Από το 2015 έχει σκηνοθετήσει για το Εθνικό Θέατρο, το Φεστιβάλ Αθηνών, το Θέατρο Τέχνης, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το Ίδρυμα Κακογιάννης, το Θέατρο Βασιλάκου, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας, το Θέατρο Σταθμός και το ελεύθερο θέατρο.
Υπήρξε ένας από τους βασικούς δραματουργούς στην εικαστική έκθεση - εγκατάσταση για τη Λούλα Αναγνωστάκη, Δωμάτια Μνήμης (2017) στο πλαίσιο της διδακτορικής του διατριβής (UniversityofHull.). Έχει γράψει τα βιβλία: «Στην Πόλη της Λούλας Αναγνωστάκη», «Για την Ελένη», «Μάρτυρες των Αθηνών».
Για τον κινηματογράφο έγραψε και σκηνοθέτησε την ταινία Μελίνα Στοπ Καρέ - αναζητώντας τη σύγχρονη ελληνικότητα σε παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου, του Υπουργείου Πολιτισμού και του Ιδρύματος Μελίνα Μερκούρη.
Για το ραδιόφωνο και την ΕΡΤ έχει σκηνοθετήσει το έργο του Βασίλη Κατσικονούρη «Αγνοούμενοι» και «Το Τραγούδι της Φλέρυς» του Δημήτρη Οικονόμου.
Έχει επίσης εργαστεί ως ηθοποιός στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο και έχει λάβει διακρίσεις και βραβεία ως ηθοποιός και σκηνοθέτης
Έχει διδάξει υποκριτική στις δραματικές σχολές του Γιώργου Αρμένη και της Μαίρης Τράγκα, ενώ από το 2018 μέχρι το 2020 ήταν υπεύθυνος του θεατρικού τμήματος του κέντρου κοινωνικής φροντίδας Το Εργαστήρι - Ίδρυμα Λίλιαν Βουδούρη.
Από το 2017 διευθύνει καλλιτεχνικά το Θέατρο Σταθμός.